Is de kans op een ongeval in jouw organisatie groter dan bij een gemiddeld bedrijf? Dan is het fijn als er EHBO’er aanwezig is, die naast eerste levensreddende hulp ook andere medische kennis heeft. En heb je wel eens gedacht aan medewerkers die alleen werken in risicovolle arbeidsomstandigheden? Zij zijn bij een ongeval op zichzelf aangewezen. Weten zij dan wat ze moeten doen?

EHBO, een stapje verder dan BHV

In geval van grote calamiteiten weet de EHBO’er samen met de BHV’er te voorkomen dat er meer slachtoffers vallen. Daar waar een BHV’er is opgeleid om eerste levensreddende handelingen te verrichten, gaat de kennis van een EHBO’er een stapje verder. Een EHBO’er herkent bijvoorbeeld botbreuken, ontwrichtingen, kneuzingen of verstuikingen en kan de eerste verzorging op de juiste manier uitvoeren. Ook bij brandwonden zorgt een EHBO’er voor de eerste hulp.

Van zelfhulp tot een volledige Oranje Kruis EHBO-cursus en alles wat daar tussen zit.

Veiligheidspiramide biedt verschillende Eerste Hulp trainingen aan. Van zelfhulp tot een volledige Oranje Kruis EHBO-cursus en alles wat daar tussen zit, het is maar net waar jouw organisatie behoeft aan heeft.

  • Eerste Hulp trainingen voor iedereen
  • Doelgericht en efficiënt
  • Incompany waar het kan, centraal waar het moet
  • In samenwerking met gespecialiseerde partners

Onze EHBO-trainingen.

Workshop Eerste Hulp en Zelfhulp

Een chauffeur die veel onderweg is en een ongeluk krijgt. Een werknemer in de bouw die bekneld raakt. Een medewerker in de groenvoorziening die letsel oploopt door een kettingzaag. Als je risicovol werk in je eentje uitvoert, ben je ook bij een ongeval op jezelf aangewezen. Wij leren deze medewerkers hoe zij eerste hulp kunnen verlenen aan zichzelf of aan anderen.

Herhalingscursus EHBO

Gediplomeerde EHBO’ers moeten een herhalingscursus EHBO volgen, om hun certificaat van het Rode of Oranje Kruis te behouden. Tijdens deze incompanytraining frissen we de kennis op, oefenen we vaardigheden en doorlopen we diverse noodscenario’s.

Heb je een vraag?
Bel of app Johan voor vrijblijvend advies.