Een BHV-praktijktraining volg je niet elke maand. Dat is ook niet nodig, maar wanneer je slechts één keer per jaar aandacht besteedt aan BHV, zakt de kennis soms wel heel erg ver weg. Met een online BHV-training haal je de basistheorie weer even helemaal op, zonder dat het al te veel van je tijd op slokt. Een perfecte voorbereiding op de praktijktrainingen!

Kennis opfrissen met BHV e-instructie, waar en wanneer je dat wilt

Met de Control-App kun je op een leuke en snelle manier even je kennis opfrissen. Waar je ook bent, thuis, op het werk, of onderweg. Zodra je de app op je tablet, telefoon of computer hebt geïnstalleerd, kun je de korte instructievideo’s voor verschillende BHV-technieken doorlopen. Hoe vaak of op welk moment, is aan jou. Onderwerpen als reanimeren, beademen, verplaatsen slachtoffer, handelen bij brand; in korte tijd weet je weer hoe het zit.

Online BHV-training live

Hebben de deelnemers zich de basistheorie eigen gemaakt, dan nemen zij via Teams deel aan een live online BHV-training. Een intensieve training op maat, onder leiding van een ervaren instructeur, die in een sessie van 1,5 uur maximaal 6 deelnemers aan het werk zet met praktijkcases. Doordat we in kleine groepen werken, is er ruimte voor gesprek en interactie.

Alternatief, maar geen vervanging

Bij BHV draait het om het oefenen en het ontwikkelen van vaardigheden. Dat kan alleen maar tijdens een praktijktraining. Deze online BHV-training is dan ook geen vervanging van, maar een uitstekende voorbereiding op de praktijktraining. Door de interactie met de instructeur is direct duidelijk aan welk thema extra aandacht moet worden besteed, of welke stof juist sneller behandeld kan worden.

Heb je een vraag?
Bel of app Johan voor vrijblijvend advies.