Hoewel tijdens de BHV-herhalingscursus de bekende items als levensreddende eerste hulp (LEH), brand, communiceren, coördineren en in- en ontruimen aan bod komen, zijn onze trainingen allesbehalve standaard.

Spelelementen, Virtual Reality, LEGO, acteurs; we halen alles uit de kast om je een uitdagend programma te bieden en je zo goed mogelijk voor te bereiden op echte noodsituaties.

Daarnaast besteden wij – in overleg – ook aandacht aan thema’s die vaak buiten de scope van de standaard BHV-cursus vallen. Denk dan aan:

  • Hoe kun je als BHV’er collega’s betrekken bij veiligheidsissues en dit bijvoorbeeld als vast agendapunt tijdens werkoverleggen aan de orde stellen?
  • Agressietrainingen: hoe spreek je mensen bij ongewenst gedrag aan?
  • Opvang na traumatische gebeurtenissen: hoe ga je om met collega’s die een incident hebben meegemaakt, hoe herken je signalen?
  • Medisch handelen voor onderwijzend personeel, zoals toedienen van medicijnen aan leerlingen.

We trainen het liefste op locatie. Hierdoor kunnen we de training volledig afstemmen op jouw bedrijf of organisatie en verschillende scenario’s realistisch nabootsen. Wil je een keer iets anders? Dan zoeken we samen met jou naar een passend oefencentrum, of nemen je bijvoorbeeld mee naar een eeuwenoud fort.

Een complete menukaart met verschillende oefenvormen

Met de door Veiligheidspiramide ontwikkelde menukaart kun je uit verschillende themagerichte oefenvormen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het spel ‘Wil je me helpen’, waarbij je als BHV’er leert hoe je andere medewerkers kunt betrekken bij veiligheid en om hulp kunt vragen als dat nodig is. Of de table-top ontruimingsoefening, waar je met LEGO een ontruiming op een plattegrond na speelt. Wij adviseren je graag over de oefenvorm die aansluit op jouw praktijk

Met minder dan 4 personen een cursus volgen?

Veiligheidspiramide levert alle BHV cursussen incompany vanaf 4 personen. Ben je op zoek naar een training voor minder dan 4 personen? Schrijf je dan direct in op een open cursus. Deze worden op meer dan 15 locaties in Nederland gegeven dus er is altijd een locatie in de buurt.

Heb je een vraag?
Bel of app Johan voor vrijblijvend advies.