BHV Basis

Een BHV-cursus van Veiligheidspiramide is altijd maatwerk. Dat is zeker voor een kleinere organisatie van belang. Heb je bijvoorbeeld een tandartsenpraktijk met in totaal tien medewerkers, dan heb je over het algemeen twee, hooguit drie goed opgeleide BHV’ers nodig. Natuurlijk kun je er voor kiezen om deze elk jaar naar een algemene training te sturen. Maar wegen de kosten hiervoor op tegen de baten? Zijn je BHV’ers dan werkelijk voorbereid op de specifieke risico’s binnen jouw organisatie?

De aanpak van Veiligheidspiramide is persoonlijk en specifiek. De BHV’ers frissen hun theoretische kennis op via een e-learningprogramma. Voordeel is dat zij hierbij zelf kunnen bepalen wanneer, waar en in welk tempo ze dit willen doen.

Vervolgens moet natuurlijk ook het geleerde in praktijk worden gebracht. Daarom komen wij naar jou toe. We richten ons dan echter niet alleen op de BHV’ers, maar organiseren een training die voor alle medewerkers geschikt is: ‘Iedereen doet mee’. Thema’s als reanimatie, inzet AED, ernstige bloedingen en bewustzijnsstoornissen passeren de revue. Ook besteden we aandacht aan veiligheidsinstructies, leren je hoe je effectief de juiste mensen kunt waarschuwen, we checken de verzamelplaats, kijken naar de brandblusmiddelen, et cetera. Zo zijn niet alleen de BHV’ers getraind om bij een noodsituatie op de juiste wijze in actie te komen, maar weet iedereen op zo’n moment wat hem of haar te doen staat. Bovendien is zo’n gezamenlijke training ook goed voor de teambuilding.

Met minder dan 4 personen een cursus volgen?

Veiligheidspiramide levert alle BHV cursussen incompany vanaf 4 personen. Ben je op zoek naar een training voor minder dan 4 personen? Schrijf je dan direct in op een open cursus. Deze worden op meer dan 15 locaties in Nederland gegeven dus er is altijd een locatie in de buurt.

Heb je een vraag?
Bel of app Johan voor vrijblijvend advies.