Is jouw organisatie voorbereid?

Ieder jaar weer hetzelfde gedoe om de planning rond te krijgen en te zorgen dat de BHV-certificaten niet verlopen. Ieder jaar weer BHV’ers die de training liever een keer overslaan, omdat ze toch nooit in actie hoeven komen. Wanneer je BHV ziet als een verplicht nummer, valt het niet mee om de motivatie er in te houden. Maar wat als er nu echt een keer iets serieus gebeurt? Is je organisatie er dan klaar voor?

Geen tijd te verliezen

Veiligheidspiramide bereidt medewerkers voor op de meest uiteenlopende noodsituaties. Kortsluiting, een collega die onwel wordt, een agressieve klant die de boel kort en klein wil slaan. Als BHV’er kom je direct in actie bij een noodsituatie; die eerste minuten zijn vaak letterlijk van levensbelang. Omdat de tijd om na te denken ontbreekt, moet je uit automatisme handelen, geoefend zijn. Dat is wat we doen tijdens een Veiligheidspiramide BHV-cursus.

Saai? Wij vinden van niet. Juist door een verrassingselement aan de training toe te voegen, blijft de boodschap hangen. Ook op de momenten die er toe doen. Verrassen doen we bijvoorbeeld met het spel ‘Wil je me helpen’, waarbij je als BHV’er leert hoe je andere medewerkers kunt betrekken bij veiligheid en om hulp kunt vragen als dat nodig is. Of door Virtual Reality in te zetten om verschillende vaardigheden te trainen.

  • Afgestemd op jouw praktijk
  • Incompany al interessant vanaf 4 deelnemers
  • Verrassend door gebruik spelelementen
  • Groot netwerk van ervaren instructeurs
  • Voldoet aan alle wettelijke eisen

Onze BHV-trainingen.

Voor elk niveau de juiste training; praktisch, uitdagend en afgestemd op jouw situatie.

Natuurlijk komen tijdens de BHV-cursussen de bekende items als levensreddende eerste hulp (LEH), brand, communiceren, coördineren en in- en ontruimen aan bod. Toch zijn onze trainingen allesbehalve standaard. Spelelementen, Virtual Reality, LEGO, acteurs; we halen alles uit de kast om je een uitdagend programma te bieden en je zo goed mogelijk voor te bereiden op echte noodsituaties.

Wij komen voor de praktijktrainingen graag naar je toe, of het nu om een training voor 4 of 400 medewerkers gaat. Geef je er de voorkeur aan om het theoriegedeelte op je eigen tempo te volgen? Dan kan dat via één van onze e-learningprogramma’s.

Met minder dan 4 personen een cursus volgen?

Veiligheidspiramide levert alle BHV cursussen incompany vanaf 4 personen. Ben je op zoek naar een training voor minder dan 4 personen? Schrijf je dan direct in op een open cursus. Deze worden op meer dan 15 locaties in Nederland gegeven dus er is altijd een locatie in de buurt.

Johan van Tiggelhoven

“Bij een noodsituatie is er geen tijd om na te denken, je moet direct het juiste doen. Dat is ons uitgangspunt bij veiligheidstrainingen. Natuurlijk trainen we de praktische vaardigheden, maar ook effectieve communicatie en samenwerking komen ruim aan bod. Want dat is natuurlijk cruciaal als de nood aan de man is!”

Heb je een vraag?
Bel of app Johan voor vrijblijvend advies.

Heb je een vraag?
Bel of app Johan voor vrijblijvend advies.