Niet alleen zaak van de BHV’ers

Veiligheid is niet alleen een zaak van de BHV’ers. Is het voor je collega’s, maar ook voor bezoekers, studenten of bewoners helder wat ze moeten doen als er een noodsituatie is? Hoe ze iemand in geval van nood kunnen waarschuwen of wat ze zelf al kunnen doen om de schade te beperken?

Iedereen doet mee

‘Ambassadeurs van de veiligheid’ noemen wij BHV’ers vaak. Dat betekent zeker niet dat een BHV’er er alleen voor staat bij noodsituaties. Wij vinden zelfredzaamheid dan ook ontzettend belangrijk. Als iedereen weet wat hij moet doen als het misgaat, dan blijft de schade zoveel mogelijk beperkt. 

Alle medewerkers samen vormen de brede basis waar de rest van de veiligheidspiramide op steunt. ‘Iedereen doet mee’: Veiligheidspiramide betrekt daarom de hele organisatie bij veiligheid. Dat doen we met trainingen, maar ook met de speciale app met handige digitale veiligheidsinstructies.

Instructies handig verzameld

Welke instructies, documenten of video’s je aan deze app wilt toevoegen, heb je zelf in de hand. Dat kunnen bijvoorbeeld korte instructiefilmpjes zijn, maar ook de procedures uit het bedrijfsnoodplan die je zo op een leuke en handige manier aanbiedt aan je werknemers. Wat moet je doen in geval van een brand? Hoe ga je om met een agressieve bezoeker? Wat doe je als je collega ineens niet goed wordt? Er gevaar van buitenaf komt? Via de app heb je snel de juiste informatie te pakken.

Hulp nodig bij het opstellen van veiligheidsinstructies? Onze adviseurs staan voor je klaar.

  • Alle documenten, presentaties en veiligheidsinstructies handig verzameld
  • Met een druk op de knop bereikbaar via app
  • In huisstijl van jouw bedrijf of organisatie
  • Te installeren op telefoon, tablet of laptop
  • Zelf bepalen wie je toegang geeft

Johan van Tiggelhoven

“Samen een vlot bouwen, opdrachten via de portofoon uitvoeren en spellen spelen waarin samenwerking en communicatie cruciaal is. Zodat wanneer er echt iets gebeurt, je het samen gaat redden”

Heb je een vraag?
Bel of app Johan voor vrijblijvend advies.

Heb je een vraag?
Bel of app Johan voor vrijblijvend advies.