Digitale cursus preventiemedewerker

Elk bedrijf of organisatie moet ten minste één preventiemedewerker aanwijzen die waakt over gezond en veilig werken. Wat wordt er eigenlijk van zo’n preventiemedewerker verwacht, wat zijn je taken? Met de online cursus e-prevent weet je als preventiemedewerker wat je te doen staat.

Veiligheidsinstructies ‘Iedereen doet mee’

Veiligheid is niet alleen een zaak van de BHV’ers. Is het voor je collega’s, maar ook voor bezoekers, studenten of bewoners helder wat ze moeten doen als er een noodsituatie is? Hoe ze iemand in geval van nood kunnen waarschuwen of wat ze zelf al kunnen doen om de schade te beperken?

Films

Binnen jouw bedrijf of organisatie is op het gebied van veiligheid alles tot in de puntjes geregeld. Er is een enthousiaste en goede BHV-ploeg, er zijn duidelijke vluchtroutes, voldoende blusmiddelen en EHBO-kits, er is zelfs een AED. Toch zit het je niet helemaal lekker, krijg je het gevoel dat lang niet iedereen weet wat er moet gebeuren als er echt iets aan de hand is. Hoe kom je er dan achter of veiligheid leeft binnen jouw organisatie? Hoe zet je je medewerkers aan het denken, op een leuke, luchtige manier? Veiligheidspiramide heeft de oplossing!

Weerbaarheid en omgaan met agressie

Helaas krijgen organisaties steeds vaker te maken met grensoverschrijdend gedrag van klanten, cliënten of bezoekers. Het zijn heftige situaties, waarbij er heel wat op je afkomt. Hoe reageer je dan?

Hart voor iedereen

Presentator Bas Westerweel, bekend van Toppop, Klokhuis, Koffietijd en een dozijn andere tv-programma’s. Speelde in de musical Mamma Mia en werkte veel voor de radio. Creatief denker, vader van vier kinderen. Kreeg in september 2017 een hartstilstand op het voetbalveld…