Veiligheidspiramide staat voor veiligheid in de volle breedte. Van veiligheidsbewustzijn, risico-scenario’s tot weerbaarheid en opvang na traumatische gebeurtenissen. Uiteraard kun je bij Veiligheidspiramide ook terecht voor BHV-trainingen.

Iedereen doet mee

Wij kijken verder dan de BHV-organisatie en betrekken het hele bedrijf bij veiligheid. In het veiligheidspiramide model krijgen alle medewerkers instructies zodat ze weten wat ze moeten doen bij een calamiteit. BHV’ers en direct leidinggevenden bereiden we voor op hun uitvoerende en coördinerende rol tijdens noodsituaties. Samen met de directie en het management brengen we de risico’s in kaart en stemmen het veiligheidsbeleid daar op af.

Tandarts, winkel of KNVB?

Vanuit ons brede netwerk kunnen we iedere denkbare veiligheidstraining aanbieden en voor iedere branche hebben we een enthousiaste trainer. Of je nu een plaatselijke winkel bent of een luchtvaartmaatschappij.

Je zal blijvend verrast worden

Veiligheid is een serieuze zaak, maar dat betekent niet dat een veiligheidstraining niet leuk kan zijn. Op een vernieuwende en verrassende manier maken we alle medewerkers bewust en bereiden we ze zo goed mogelijk voor op reële veiligheidsrisico’s. Dat doen we met onder andere Virtual Reality, spelelementen, acteurs, film en zelfs LEGO.

Events

Naast onze vaste trainingen en instructies organiseren we ook regelmatig events over het thema Veiligheid. Onlangs hebben we het event Innovatie en Veiligheid georganiseerd. Theorie en praktijk in beeld gebracht, onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Ellie Lust. Social media, Risico-gestuurde brandveiligheid, Communicatie en Nieuwe risico’s en bedreigingen waren de thema’s van de interactieve workshops. Houdt onze website en social media kanalen in de gaten voor aankomende events.

Op jouw locatie

Je hoeft niet naar ons toe. We komen bij jou op locatie, of je nu een training voor 3 of 300 personen nodig hebt. Het liefste trainen we de mensen op de locatie waar zij werken. Daar gebeurt het. De training stemmen we af op jullie situatie en wensen.

Korte en directe lijnen

Wij houden van korte en directe lijnen. Je staat snel met de juiste mensen in contact voor het oplossen van je vraag.

Heb je een vraag?
Bel of app Johan voor vrijblijvend advies.