Onze partners


Fysergo is een landelijk adviesbedrijf dat bedrijven gericht ondersteunt bij het vormgeven van hun duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Wij bieden programma’s om de vitaliteit en het werkvermogen van uw personeel te verbeteren. Met onze professionals zetten we bedrijven in beweging met als doel mensen en teams optimaal te laten presteren vanuit hun kracht.


DentCoach verzorgt trainingen voor mondzorgprofessionals. DentCoach wil professionaliteit uitstralen en biedt hoge kwaliteit bij een training, coaching en of opleiding. Dat wordt bereikt samen te werken met andere enthousiaste professionals. Docenten vanuit de praktijk. Door met elkaar te overleggen, te sparren en evalueren. Iedere docent met zijn eigen specialisme en vaardigheden. Daardoor brengt DentCoach de mondzorgprofessional op een hoger niveau.


Webova levert software oplossingen voor Veiligheidspiramide en ondersteunt klanten tijdens implementatie- en support wanneer een softwarepakket geïntroduceerd is binnen een organisatie.


ESE International is de totaal leverancier op het gebied van Evacuatie, Bedrijfshulpverlening en EHBO. Veiligheidspiramide werkt samen met ESE International omdat zij door hun know how van de huidige en potentiele markten in staat zijn op het gebied van Evacuatie, Bedrijfshulpverlening en EHBO een professionele oplossing te bieden. Door de eigen productie van verbandmiddelen (Quick), verbandtrommels, rugtassen, BHV kasten, brancards, werkkleding én importeursrechten van de Evac+Chair en Plum zijn zij in staat altijd een hoge kwaliteit en een juiste prijs te bieden!


Dentalliance helpt loyale klanten van Henry Schein met alle praktijkgerichte activiteiten die noodzakelijk zijn voor een goede, efficiënte bedrijfsvoering. De Dentalliance serviceproducten concentreren zich op marketing en communicatie, training, praktijkmanagement, equipment en support. Dentalliance is er voor alle tandheelkundige professionals die stappen willen ondernemen om hun dagelijkse praktijk efficiënter te laten verlopen. Dit betekent dat zowel grote als kleine praktijken kunnen profiteren en dat betekent dat Dentalliance het commitment naar Henry Schein Dental extra wil belonen.


Port Health Centre levert medische zorg aan bedrijven en particulieren in het haven- en industriegebied van Rotterdam en Moerdijk. Dankzij hun uitgebreide aanbod aan specialistische medische diensten, het geleverde maatwerk en een 24/7 dienstverlening zijn zij uniek in de regio. Met onze partner Port Health Centre hebben we toegang tot expertise op het gebied van gezondheid in de industrie, havens en scheepvaart inclusief het werken in het buitenland (expats) en op boorplatforms.


BMD Advies Zuid-Nederland-Duurzaam vertrouwd. Bedrijven kunnen altijd rekenen op de duurzame ondersteuning van BMD Advies Zuid-Nederland. Zij weten wat er speelt binnen bedrijven en kunnen problemen direct en effectief aanpakken. U kunt op BMD Advies vertrouwen als het gaat om milieu- en arbovraagstukken, het opzetten en implementeren managementsystemen, (externe) veiligheid, beheersing energiekosten en de vormgeving en implementatie van mvo-beleid.  Daarbij staan zij voor een kosten besparende , preventieve en pro-actieve aanpak, gericht op de toekomst.


AUV Veterinary Services is onderdeel van Henry Schein Inc, de grootste veterinaire, dentale en medische distributeur wereldwijd. AUV richt zich op de distributie en verkoop van diergeneesmiddelen, dieetvoeders, medische disposables en instrumentarium aan dierenartsenpraktijken. Daarnaast is AUV ook betrokken bij praktijkadvisering en opleiding. Dankzij effectieve lokale en internationale inkoop en een modern geautomatiseerd logistiek systeem, kan AUV bijzonder snel, vrijwel altijd uit voorraad en tegen concurrerende prijzen leveren.

VR Academie


V&R ondersteunt en adviseert organisaties op het gebied van veiligheid en crisismanagement. Dat zij door detachering en het geven van opleidingen, trainingen, oefeningen en advies.