Ons team

Het vaste team van Veiligheidspiramide is samengesteld uit een kleine groep mensen die decennia lang ervaring hebben in het organiseren en geven van opleiding en training op het gebied van veiligheid. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar: onderlinge vervanging is goed geregeld. We werken met vaste klantenteams, die op de hoogte zijn van de ins en outs van uw organisatie.

Veiligheidspiramide werkt als netwerkorganisatie met tientallen zorgvuldig geselecteerde trainers en adviseurs. Zo zijn alle BHV-trainers ten minste gecertificeerd door het NIBHV, terwijl alle EHBO-trainers beschikken over het Oranje Kruis-diploma.

De door ons ingezette trainers en adviseurs gaan te werk volgens de ideeën en concepten van Veiligheidspiramide.

 • null

  Klantcoördinator. Bij Veiligheidspiramide zijn de lijnen kort, er wordt snel geschakeld. Dit past goed bij mij! Ik begeleid het hele proces: vanaf het inventariseren van de opleidingsbehoefte tot en met de evaluatie. De persoonlijke aanpak vind ik belangrijk, klanten moeten zich gehoord voelen.

Gabriëlle Hillebrand

Functie: Klantcoördinator

 • null

  Partner/accountmanager. Klanten mogen van mij verwachten dat ik naar hen luister, mijn ervaring en creativiteit in zet om de beste oplossing voor hun probleem of vraag te bieden. Dat doe ik met heel veel plezier, altijd afgestemd op de situatie van de klant – concreet en praktisch.

Johan van Tiggelhoven

Functie: Partner/accountmanager

 • null

  Sales binnendienst. Het team achter Veiligheidspiramide staat voor oplossingsgericht denken en doen. Mijn kracht ligt in relatiebeheer: het luisteren naar de wensen van de klant en deze vertalen in een betaalbare offerte op maat. Een tevreden klant die zich veilig voelt, dat is mijn missie.

Monique Jager

Functie: Sales binnendienst

 • null

  Partner/algemeen directeur. Korte lijnen en maximale flexibiliteit voor de klant zijn mijn drijfveren. Bij Veiligheidspiramide kunnen we dat op deze manier vormgeven met goed team en mooie klanten.

Jaco Cornelissen

Functie: Partner/algemeen directeur

 • null

  Adviseur. Verantwoordelijk voor kwaliteitszorg en voor de uitvoering van projecten voor klanten.

Liesbeth Roelen

Functie: Adviseur

 • null

  Klantcoördinator. Voor veel klanten is de BHV-organisatie een bijkomende taak in hun pakket. Ik regel graag deze trainingen, altijd in overleg met de klant zodat deze er zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. De manier van werken van en bij Veiligheidspiramide past bij mij, korte lijnen, open communicatie en een prettig team!

Petra Schutte

Functie: Klantcoördinator

 • null

  Manager bedrijfsvoering

Joanelle Klaas

Functie: Manager bedrijfsvoering

 • null

  Klantcoördinator. Werken in een veilige omgeving, je veilig voelen, dat is waar het om draait! Door Veiligheidspiramide kan ik hier mijn steentje aan bijdragen. De korte lijnen, onderdeel zijn van een hecht en ervaren team, het WIJ-gevoel: dat maakt werken leuk. Daarbij staan voor mij de klanten altijd centraal: ik vind het belangrijk om naar hen te luisteren, met hen mee te denken en ze te ontzorgen.

Marcella Dunki Jacobs

Functie: Klantcoördinator

 • null

  Senior adviseur. In de laatste fase van mijn carrière wil ik me alleen nog bezighouden met activiteiten die er toe doen. Met Veiligheidspiramide helpen we onze opdrachtgevers om samen met hun medewerkers hun bedrijf echt veiliger te maken. In een constructieve setting met collega’s. Gedreven, oplossings- en servicegericht, opdrachtgestuurd en altijd opzoek naar vernieuwing en samenwerking.

André Jansen

Functie: Senior adviseur