Online training corona-Preventiemedewerker

Goed voorbereid richting de 1,5 meter werkomgeving

Online training van Preventiemedewerker tot corona-Preventiemedewerker

Op afstand werken en leren is wel even vol te houden, maar inmiddels begint iedereen toch wel te verlangen naar ‘normaal’. Veel bedrijven en instellingen kunnen niet wachten met het openen van hun deuren. Als het eenmaal zover is, dan zullen we met elkaar de nodige veiligheidsmaatregelen in acht moeten nemen. Dat brengt voor preventiemedewerkers een heel nieuwe uitdaging met zich mee: aan welke risico’s moet je denken? wat komt er op je af? Hoe geef je invulling aan de 1,5 meter werkomgeving en hoe waarborg je de hygiëne? Hoe maak je een praktisch plan aanpak?

Kortom: hoe zorg je ervoor dat straks iedereen weer veilig naar het werk kan?

Meer informatie

Heb je een vraag over de online training voor corona-Preventiemedewerker of wil je meer informatie over de mogelijkheden binnen jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

  Complete online training.

  Tijdens deze training sta je stil bij risico’s waar je nog niet eerder over na hoefde te denken en doe je inspiratie op om een veilige werkomgeving te bieden. Hoe is deze training opgebouwd?

  1. Online training

  Een veiligheidskundige, een werkplekdeskundige en deskundige op het gebied van infectie risicopreventie geven je in een 2 uur durende online training ieder vanuit hun eigen vakgebied praktische adviezen. Geen eindeloze opsomming van richtlijnen, maar een pragmatische insteek waar je zelf mee aan de slag kunt gaan.

  2. Plan van aanpak

  Aan het eind van de training krijg je een raamwerk voor een plan van aanpak. Dat vul je in en bespreek je als jij er klaar voor bent in een sessie van een uur met één van onze deskundigen.

  3. Aanvullend advies

  Heb je aanvullend advies nodig? Dan schakelen we graag één van onze adviseurs uit ons brede netwerk voor je in.

  Johan van Tiggelhoven

  “Samen zorgen we ervoor dat iedereen straks weer veilig aan het werk kan”

  Heb je een vraag?
  Bel of app Johan voor vrijblijvend advies.