Eerst Hulp cursussen en trainingen

Veiligheidspiramide biedt een scala aan Eerste Hulp trainingen aan. Van zelfredzaamheid tot volledige EHBO-cursussen via het Oranje Kruis en alles wat daar tussen zit.


Workshop Eerste Hulp en Zelfhulp (1 dagdeel)

Deze training is gericht op medewerkers die alleen werken in risicovolle arbeidsomstandigheden. Ze leren wat ze bij een ongeval kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan een ongeval met motorketting-zaag bij bosarbeid of aan beknelling bij werkzaamheden in de havens, Maar ook medewerkers die veel onder weg zijn kunnen geconfronteerd worden met een ongevallen.

Doel van de training is dat zij eerste hulp kunnen bieden aan zichzelf en in voorkomende gevallen aan anderen.


Herhaling EHBO

Voor reeds opgeleide EHBO-ers bieden we incompany herhalingstrainingen. Het is mogelijk deze trainingen open te stellen aan andere medewerkers, niet EHBO-ers, die belangstelling hebben. Een dergelijk aanbod is niet alleen een nuttige incentive voor deze medewerkers, het is in het voordeel om te kunnen beschikken over een groter aantal medewerkers die eerste hulp kunnen bieden.

De EBHO-herhalingstraining voldoet aan de vereisten van het Oranje Kruis.


EHBO-diploma Oranje of Rode Kruis

Veiligheidspiramide faciliteert de officiële EHBO-opleidingen met examinering bij het Oranje Kruis of het Rode Kruis met open inschrijvingstrainingen via onze partners.