Is jouw praktijk goed voorbereid?

Download onze handige BHV checklist.

Een patiënt die onwel wordt in de behandelstoel, brand door oververhitte apparatuur of een medewerker die lelijk verwond raakt. Het is best heftig wat er dan allemaal op je afkomt. Er is geen tijd om rustig na te denken. Het enige dat we kunnen doen is ons zo goed mogelijk voorbereiden.

Controleer of jouw praktijk er klaar voor is. Download onze handige BHV checklist.

  Onze BHV-trainingen.

  Om bedrijfshulpverleners zo goed mogelijk voor te bereiden organiseren wij BHV-cursussen van een dag, e-learning alternatieven met praktijkoefeningen en herhaalcursussen waarbij op locatie actief en intensief geoefend wordt.

  BHV-opleidingen en trainingen

  We bieden voor de aspirant BHV-ers een instaptraining van een dag op de eigen locatie. Een alternatief is ons e-learning programma waarbij het geleerde in de praktijk gebracht wordt op een herhalingstraining en terugkomdag. Aanvullend bieden we op meer dan 40 plaatsen in Nederland BHV-opleidingen via een open-inschrijvingskalender aan.

  BHV-herhalingstrainingen

  Hier komen de bekende items aan de orde: levensreddende eerste hulp (LEH), brand, communiceren, coördineren en ontruimen (BCO). Een powertraining waarbij actief en intensief geoefend wordt. De training vindt plaats op jullie eigen locatie en op basis van de risicoscenario's die daar aan de orde zijn.

  Receptietraining, brandmeldinstallatie

  Receptionisten moeten weten hoe ze de communicatie in goede banen kunnen leiden. Zij zijn de spil in de contacten met de ploegleider, bedrijfshulpverleners en de hulpdiensten. De receptionist moet ook bekend zijn met de brandmeldinstallatie (BMI) en deze kunnen bedienen. Receptionisten, baliemedewerkers, maar ook andere werknemers hebben helaas steeds vaker te maken met grensoverschrijdend gedrag van klanten. Dankzij trainingen op het gebied van agressie, geweld en weerbaarheid weten zij hoe te reageren.

  Johan van Tiggelhoven

  “'Samen een vlot bouwen, opdrachten via de portofoon uitvoeren en spellen spelen waarin samenwerking en communicatie cruciaal is. Zodat wanneer er echt iets gebeurt, je het samen gaat redden'”

  Heb je een vraag?
  Bel of app Johan voor vrijblijvend advies.