Over Veiligheidspiramide

Veiligheidspiramide richt zich op veiligheid in de volle breedte. We werken aan veiligheidsbewustzijn, gaan aan de slag met risico-scenario’s, maar pakken ook de minder voor de hand liggende issues op zoals weerbaarheid en opvang na traumatische gebeurtenissen. Uiteraard is Veiligheidspiramide ook hét adres voor BHV-trainingen. Onze aanpak is verfrissend: efficiënt, via e-learning daar waar het kan, met praktijkoefeningen waar het moet, gebaseerd op realistische risico’s. Veiligheidspiramide werkt bij voorkeur incompany. We kunnen de training daardoor geheel afstemmen op uw situatie en wensen. Ook is het vaak al bij 4 tot 5 deelnemers voordeliger dan trainingen via open inschrijvingen.

Veiligheidspiramide is flexibel. Vanuit ons brede netwerk kunnen we elke denkbare training aanbieden, op de tijden die voor u het beste uitkomen. Het team van Veiligheidspiramide is samengesteld uit mensen die decennia lang ervaring hebben in het organiseren en geven van opleidingen en trainingen op gebied van veiligheid.

De lijnen met onze opdrachtgevers houden we kort en direct. Ons uitgangspunt is “iedereen doet mee”, we betrekken dan ook zoveel mogelijk medewerkers bij de trainingen en opleidingen. We leggen de nadruk daarbij niet op de theorie maar op praktijk en oefening, gericht op de specifieke risico’s van uw organisatie. Het is deze praktische en slagvaardige aanpak waardoor onze klanten Veiligheidspiramide een hoge waardering geven.