Bas Westerweel in gesprek met Arbo Unie

“Ondanks alle beperkingen worden er toch trainingen gegeven en dat is belangrijk voor ons.”

Chris Crucq
Preventiemedewerker – Arbo Unie B.V.

Ondanks dat de jaarlijkse trainingen net waren afgerond werd Chris Crucq, preventiemedewerker Arbo Unie, aangenaam verrast door Veiligheidspiramide. Vanwege de uitbraak van COVID-19 worden de trainingen op een andere manier ingevuld. Hierdoor kan Chris, ook in de toekomst, flexibeler omgaan met de inzet en tijd van de medewerkers van Arbo Unie. Bas Westerweel vroeg Chris hoe dit in zijn werk gaat.

Ondanks alle beperkingen worden er toch trainingen gegeven en dat is belangrijk voor ons.

Chris Crucq / preventiemedewerker Arbo Unie

Bekijk hoe Veiligheidspiramide dit aanpakt, de kwaliteit garandeert en wat dit kan betekenen voor jouw bedrijf of organisatie.

Over Arbo Unie

Arbo Unie is een arbodienst bestaande uit een groep gedreven professionals in de bedrijfsgezondheidszorg. Mensen met passie voor het vak, die hun inhoudelijk vakmanschap combineren met een impactvol advies. Arbo Unie zet zich in om mensen een leven lang optimaal te laten werken. Op een veilige, gezonde en productieve manier, zodat ze al hun mogelijkheden ten volle kunnen benutten. Het aanbod van diensten loopt uiteen van vitaliteit, verzuimbegeleiding naar veiligheid.

Meer informatie

Veiligheidspiramide staat voor veiligheid in de volle breedte. Van veiligheidsbewustzijn, risico-scenario’s tot weerbaarheid en opvang na traumatische gebeurtenissen. Uiteraard kun je bij Veiligheidspiramide ook terecht voor BHV-trainingen.

Heb je een vraag?
Bel of app Johan voor vrijblijvend advies.