BHV-inloopspreekuur

De belangrijkste BHV-vaardigheden oppoetsen?

In 20 minuten is je kennis weer opgefrist! Je kunt je reanimatietechnieken oefenen of voor een korte VR-training kiezen. Nog beter: doe het gewoon allebei!

Loop – op een tijd die jou uitkomt – binnen tijdens het BHV-inloopspreekuur van Veiligheidspiramide en breng verschillende BHV-technieken in praktijk. Na 20 minuten ben je helemaal bij en kun je er weer tegenaan. En dan is het nog hartstikke leuk om te doen ook!

Wij zijn met twee instructeurs een dagdeel op locatie, zodat we uitgebreid de tijd voor je kunnen nemen.

Virtual Reality – levensecht

Met Virtual Reality waan je je in een door computers gesimuleerde omgeving. Zodra je je VR bril opzet, sluit je je af van de fysieke omgeving en stap je een virtuele wereld binnen. Je zintuigen worden geprikkeld, je ervaart het als levensecht!

Tijdens het inloopspreekuur heb je de mogelijkheid om met VR verschillende technieken te oefenen. Blus een virtuele brand of oefen de deurprocedure. Ook hebben wij een virtuele ruimte voor je ingericht, waar je verschillende veiligheidsrisico’s moet herkennen. Staat er een tafel voor de nooduitgang of hangt er iets over de rookmelder?

Elimineer de obstakels, gewoon door het weg te klikken. Zo word je je weer bewust van de dagelijkse risico’s, die uiteindelijk grote gevolgen kunnen hebben.

Trainen met de VR-bril is zeer effectief en efficiënt: het kost niet meer dan 20 minuten van je tijd.

Praktijkvaardigheden reanimatie

Breng je technieken als de stabiele zijligging, reanimatie en het gebruik van de AED in praktijk. Uiteraard word je hierbij door de instructeur begeleid. Wil je iets extra oefenen of heb je vragen: leg het direct voor aan de instructeur.

Wij nemen voldoende reanimatiepoppen mee, zodat je niet hoeft te wachten op je medecursist. In zo’n 20 minuten tijd zijn je vaardigheden weer bijgespijkerd en kun je door met je dagelijkse taken.

Coronaproof

Uiteraard zorgen we ervoor dat het BHV-inloopspreekuur veilig verloopt. De reanimatiepoppen en VR-brillen worden na elke gebruiker gereinigd. Ook is er altijd voldoende afstand tussen trainer en cursisten.

Heb je een vraag?
Bel of app Johan voor vrijblijvend advies.