Bedrijfsinformatie

Bij de start van Veiligheidspiramide in 2013 is ons uitgangspunt geweest dat we niet één van de vele BHV-aanbieders willen zijn. Daarom is dit geen website vol met regelgeving en met eindeloze opsommingen van trainingen. Wij gaan voor maatwerk.

We willen opleiden en trainen op het gebied van veiligheid in de volle breedte. Natuurlijk is de “klassieke” BHV daar een onderdeel van. Maar dan wel met risico-scenario’s, waarin we ook de minder voor de hand liggende issues meenemen zoals weerbaarheid en opvang na traumatische gebeurtenissen. Maar ook onderwerpen als veiligheidsbewustzijn. Hoe kunnen medewerkers door hun gedrag bijdragen aan een veilige werk- en behandelomgeving?

We zijn weliswaar een relatief nieuwe dienstverlener, maar het team van Veiligheidspiramide heeft al decennia ervaring met opleiden en trainen op het gebied van veiligheid. We hebben geleerd hoe we het willen. De klant centraal, trainingen op maat gebaseerd op realistische risico’s. Bij ons geen dure kantoren, geen eigen trainingscentra, geen standaardtrainingen.

Veiligheidspiramide kent een eenvoudig organisatiemodel, zonder franje en met korte, directe lijnen met de opdrachtgevers. Wij zijn een flexibele partner, prima in staat om de eisen en wensen van de klant centraal te stellen.

 

We zijn een zeer flexibel en wendbare organisatie. Vanuit het netwerk kunnen we niet alleen elke denkbare training aanbieden, maar ook op de tijden die voor de opdrachtgever het beste uitkomen. Annulering van trainingen komen niet voor tenzij de opdrachtgever afzegt. We werken bij voorkeur incompany, dat is meestal bij groepen van 4 tot 5 deelnemers al voordeliger dan trainingen via open inschrijvingen.